joi, 8 mai 2008

"Oare de ce sunt mai frumose iubirile pierdute? (raspuns pentru Girl On The Moon)"

Iubirile pierdute sunt cele mai frumose tocmai datorita faptului ca sunt neimplinite , daca printr o modalitate s-ar putea cumva materializa , dragostea atat de irezistibila si irealizabila de la inceput s-ar transforma in ceva plafonat , intr-o relatie dintre doi oameni legati mai mult din obisnuinta decat de sentimente mirifice.
Cuvintele tale tale sunt dulci , te duc cu gandul la o stare de reverie , iti umplu sufletul de caldura asemenea sfarsitului unui film de dragoste americanesc….insa dragostea nu e ca in filme , si unele vise oricat de dulci si nevinovate ar parea ne pot dezamagi fiindca vezi tu filmele raman filme iar dimineata cand visul s-a sfarsit foarte rar ti-se intampla sa intalnesti marea iubire cand treci semaforul

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iti dau perfecta dreptate. Marea iubire se ascunde oriunde. Daca exista o mare iubire, pt ca ar fi de-a dreptul trist sa existe una singura. Atat doar, ca eu cred ca rareori putem spune ca am intalnit marea iubire cand o traim. De cele mai multe ori spunem asta cand am pierdut-o sau, mai rau, nu am avut-o niciodata.
Iubirile pierdute raman intotdeauna ca intr-un film, pentru ca ne putem imagina noi un happy-end. Asta e marea diferenta intre iubirile ce nu mai sunt sau nu au fost si iubirile ce sunt. Pe cele ce sunt trebuie sa le traim si depinde de noi cum vor fi.